29.10 SALES! 12 PM - 5 PM GET OFFER
Cart 0

Program Usahawan Zliah Collection


Peluang Perniagaan Bersama Zliah Collection

Pasaran pakaian ialah pasaran evergreen yang tidak pernah surut malah sentiasa meningkat.

Pakaian yang sopan dan mengikut fesyen terkini ialah satu keperluan yang sentiasa dicari oleh wanita.

Kami Menjemput Anda Untuk Bersama Kami Dalam Perniagaan Ini

Anda tidak perlu bermodal besar untuk buka butik sendiri atau menghasilkan produk sendiri

Mengapa Perlu Sertai Program Dropship Kami?


#1 Pengalaman Luas Dalam Industri Fesyen - Kami telah berpengalaman selama 10 tahun dalam industri fesyen dan tekstil. Kami bermula kecil-kecilan di rumah sehingga menjadi supplier marketplace fesyen no.1 Asia - Zalora. Inilah juga kepakaran kami iaitu membantu anda berniaga dengan modal kecil untuk menjana pendapatan sampingan dalam industri fesyen.

#2 Margin Keuntungan Yang Tinggi - Kami memberi komisyen yang tinggi sehingga 20% daripada harga jualan. Berteras konsep kongsi rezeki kami ingin memberi ejen dropship keuntungan yg selesa supaya lebih bermotivasi untuk berniaga sekaligus membantu meningkatkan pendapatan.

#3 Rekabentuk Dan Fesyen Terkini - Dengan rangkaian pembekal dan pengeluar bahan tekstil, kami sentiasa mendapat material dan trend fesyen terkini bukan sahaja dari Malaysia, malah dari luar negara. Hasilnya  rekaan yg dikeluarkan sangat laku keras dan lebih mudah terjual oleh ejen dropship kami. 

#4 Kelas Dan  Support Group - Anda akan mendapat bimbingan dan bantuan pemasaran. Kami berkomitmen tinggi untuk membantu anda mencapai impian jualan bisnes anda.

4 Langkah Pendaftaran Ejen Dropship


#1 KLIK butang 'Download Ebook' . Baca ebook bagaimana dropship Zliahcom dapat capai jualan RM2,000 sebulan

#2 Sertai kelas online PERCUMA yang menerangkan lagi strategi bagaimana anda boleh bermula berniaga secara dropship sekaligus menjana pendapatan 

#3 Download 'Pakej Kit Dropship' Melalui Link Yg Diberikan. Bahan - bahan marketing akan diberikan seperti gambar dan info produk supaya anda bole terus menjual.

#4 Sertai Support Group dimana anda dibantu cara yg betul untuk mula berniagaKami Yakin, Anda Pasti Teruja...TQVM Zliah Lover :-)

Tindakan Yang Pantas Di Ikuti Dengan Semangat Membara Ingin Meningkatkan Taraf Ekonomi Keluarga & Diri , Menentukan Keberjayaan Seseorang Insan Itu.

Terima Kasih.Semoga Kita Semua Berjaya Dunia & Akhirat